Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rucká, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 107 s.

Cover

LEADER 01424ntm a22003857u 4500
001 zp49827
041 |a cze 
100 1 |a Rucká, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech 
246 |a Food Structure Optimalization and Economic Evaluation of Civilian Population Nutrition in Crisis 
260 |c 2020 
300 |a 107 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a výživa 
653 |a nutriční faktory 
653 |a stravování 
653 |a jídelní lístky 
653 |a referenční hodnoty příjmu 
653 |a crisis situation 
653 |a nutrition 
653 |a nutritional factors 
653 |a diet 
653 |a meal plan 
653 |a reference values of intake 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47396  |y Plný text v Digitální knihovně UTB