Slad jako zdroj biogenních aminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machalová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 89 s. (24001 znaků).

Cover

LEADER 01257ntm a22003857u 4500
001 zp49826
041 |a cze 
100 1 |a Machalová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Slad jako zdroj biogenních aminů 
246 |a Malt as a source of biogenic amines 
260 |c 2019 
300 |a 89 s. (24001 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a slad 
653 |a sladové extrakty 
653 |a pivo 
653 |a Biogenic amines 
653 |a Polyamines 
653 |a Free amino acids 
653 |a Malt 
653 |a Malt extracts 
653 |a Beer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43819  |y Plný text v Digitální knihovně UTB