|
|
|
|
LEADER |
01168ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp49822 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrubá, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Termická analýza a její využití v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Thermal Analysis and its Application in Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 64 s. (65 137)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a termická analýza
|
653 |
|
|
|a proteiny
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a thermal analysis
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a carbohydrates
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42099
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|