Termická analýza a její využití v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubá, Klára (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 64 s. (65 137)

Cover

LEADER 01168ntm a22003377u 4500
001 zp49822
041 |a cze 
100 1 |a Hrubá, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Termická analýza a její využití v potravinářství 
246 |a Thermal Analysis and its Application in Food Industry 
260 |c 2018 
300 |a 64 s. (65 137) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termická analýza 
653 |a proteiny 
653 |a lipidy 
653 |a sacharidy 
653 |a thermal analysis 
653 |a proteins 
653 |a lipids 
653 |a carbohydrates 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42099  |y Plný text v Digitální knihovně UTB