|
|
|
|
LEADER |
01338ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp49809 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bolková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení úbytku oxidu uhličitého v nealkoholických nápojích ve vztahu na použitý obalový materiál
|
246 |
|
|
|a The Determination of Carbon Dioxide Loss of Soft Drinks in Relation to the Used Packaging Material
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 91 s. (19 640 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sycené nealkoholické nápoje
|
653 |
|
|
|a oxid uhličitý
|
653 |
|
|
|a obalový materiál
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a carbonated soft drinks
|
653 |
|
|
|a carbon dioxide
|
653 |
|
|
|a packing materials
|
653 |
|
|
|a storage period
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42093
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|