A Business Plan for a Gastronomic Facility

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Frejvolt, Dominik (Dissertant)
Other Authors: Dokulil, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01367ntm a22003857u 4500
001 zp49769
041 |a eng 
100 1 |a Frejvolt, Dominik  |4 dis 
245 1 0 |a A Business Plan for a Gastronomic Facility 
246 |a A Business Plan for a Gastronomic Facility 
260 |c 2018 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi 
500 |a Studijní obor: English for Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a marketingový mix 
653 |a restaurace 
653 |a analýza konkurence 
653 |a finanční analýza 
653 |a podnikání 
653 |a business plan 
653 |a marketing mix 
653 |a restaurant 
653 |a analysis of competition 
653 |a financial analysis 
653 |a entrepreneurship 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Dokulil, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42082  |y Plný text v Digitální knihovně UTB