Využití Ramanovy spektroskopie pro detekci a identifikaci mikroorganizmů v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Smetanová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description44 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp49743
041 |a cze 
100 1 |a Smetanová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Využití Ramanovy spektroskopie pro detekci a identifikaci mikroorganizmů v potravinách 
246 |a Application of Raman Spectroscopy for Detection and Identification of Microbes in Food 
260 |c 2018 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ramanova spektroskopie 
653 |a povrchově zesílená Ramanova spektroskopie 
653 |a detekce mikroorganizmů v potravinách 
653 |a identifikace mikroorganizmů 
653 |a chemometrické metody 
653 |a Raman spectroscopy 
653 |a Surface-enhanced Raman spectroscopy 
653 |a Detection of microorganisms in foodstuffs 
653 |a Identification of microorganisms 
653 |a Chemometric methods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42065  |y Plný text v Digitální knihovně UTB