Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vítková, Alžběta (Dissertant)
Other Authors Zálešáková, Ludmila (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description45 s. (66 574 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp49742
041 |a cze 
100 1 |a Vítková, Alžběta  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin, 
246 |a Selected Methods of Authenticity Evaluation for Some Food Category 
260 |c 2018 
300 |a 45 s. (66 574 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Falšované potraviny 
653 |a autenticita 
653 |a potraviny živočišného původu 
653 |a analytické metody 
653 |a mole-kulární biologie 
653 |a spektrální metody 
653 |a chromatografické metody 
653 |a Food fraud 
653 |a authenticity 
653 |a food of animal origin 
653 |a analytical methods 
653 |a molecular biology 
653 |a spectral methods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zálešáková, Ludmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42064  |y Plný text v Digitální knihovně UTB