|
|
|
|
LEADER |
01484ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp49742 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vítková, Alžběta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
|
246 |
|
|
|a Selected Methods of Authenticity Evaluation for Some Food Category
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 45 s. (66 574 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Falšované potraviny
|
653 |
|
|
|a autenticita
|
653 |
|
|
|a potraviny živočišného původu
|
653 |
|
|
|a analytické metody
|
653 |
|
|
|a mole-kulární biologie
|
653 |
|
|
|a spektrální metody
|
653 |
|
|
|a chromatografické metody
|
653 |
|
|
|a Food fraud
|
653 |
|
|
|a authenticity
|
653 |
|
|
|a food of animal origin
|
653 |
|
|
|a analytical methods
|
653 |
|
|
|a molecular biology
|
653 |
|
|
|a spectral methods
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zálešáková, Ludmila
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42064
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|