|
|
|
|
LEADER |
01405ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp49738 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šebístková, Alice
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský
|
246 |
|
|
|a Effect of de-acidification on the final quality of white wine type Ryzlink vlašský
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a odkyselení
|
653 |
|
|
|a Ryzlink vlašský
|
653 |
|
|
|a kyseliny
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
653 |
|
|
|a viskozita
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a deacidification
|
653 |
|
|
|a Welschriesling
|
653 |
|
|
|a acids
|
653 |
|
|
|a microbiology
|
653 |
|
|
|a viscosity
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42062
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|