|
|
|
|
LEADER |
01428ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp49734 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Režná, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium tvorby supramolekulárních komplexů 6,9-disubstituovaných purinů s cyklodextriny v plynné fázi
|
246 |
|
|
|a Study of Supramolecular Complexes of 6,9-Disubstituted Purines with Cyclodextrins in the Gas Phase
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a adamantan
|
653 |
|
|
|a purin
|
653 |
|
|
|a cyklodextrin
|
653 |
|
|
|a supramolekulární komplex
|
653 |
|
|
|a hmotnostní spektrometrie
|
653 |
|
|
|a plynná fáze
|
653 |
|
|
|a adamantane
|
653 |
|
|
|a purine
|
653 |
|
|
|a cyclodextrin
|
653 |
|
|
|a supramolecular complex
|
653 |
|
|
|a mass spectrometry
|
653 |
|
|
|a gas phase
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42060
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|