|
|
|
|
LEADER |
01349ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp49733 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pirunčíková, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
|
246 |
|
|
|a Industrial Processing of Eggs and Utilization of Eggs Masses in Food Production
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 69 s. (84 946 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vejce
|
653 |
|
|
|a žloutek
|
653 |
|
|
|a bílek
|
653 |
|
|
|a zpracování vajec
|
653 |
|
|
|a vaječné hmoty
|
653 |
|
|
|a melanž
|
653 |
|
|
|a eggs
|
653 |
|
|
|a yolk
|
653 |
|
|
|a white
|
653 |
|
|
|a egg processing
|
653 |
|
|
|a egg masses
|
653 |
|
|
|a melange
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42059
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|