Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pirunčíková, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 69 s. (84 946 znaků)

Cover

LEADER 01349ntm a22003857u 4500
001 zp49733
041 |a cze 
100 1 |a Pirunčíková, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby 
246 |a Industrial Processing of Eggs and Utilization of Eggs Masses in Food Production 
260 |c 2018 
300 |a 69 s. (84 946 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vejce 
653 |a žloutek 
653 |a bílek 
653 |a zpracování vajec 
653 |a vaječné hmoty 
653 |a melanž 
653 |a eggs 
653 |a yolk 
653 |a white 
653 |a egg processing 
653 |a egg masses 
653 |a melange 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42059  |y Plný text v Digitální knihovně UTB