|
|
|
|
LEADER |
01357ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp49729 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Molková, Vendula
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
|
246 |
|
|
|a Screening of Non-starter Bacteria Isolated from Food to Degradation of Biogenic Amines
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 55 s. (59 000 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a mikrobiální degradace biogenních aminů
|
653 |
|
|
|a bakteriální degradace biogenních aminů
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a microbial degradation of biogenic amines
|
653 |
|
|
|a bacterial degradation of biogenic amines
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42057
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|