Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Molková, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 55 s. (59 000 znaků)

Cover

LEADER 01357ntm a22003137u 4500
001 zp49729
041 |a cze 
100 1 |a Molková, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů 
246 |a Screening of Non-starter Bacteria Isolated from Food to Degradation of Biogenic Amines 
260 |c 2018 
300 |a 55 s. (59 000 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a mikrobiální degradace biogenních aminů 
653 |a bakteriální degradace biogenních aminů 
653 |a biogenic amines 
653 |a microbial degradation of biogenic amines 
653 |a bacterial degradation of biogenic amines 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42057  |y Plný text v Digitální knihovně UTB