|
|
|
|
LEADER |
01239ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp49725 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kočí, Berenika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava a studium supramolekulárních vlastností 4,9-bis(4-aminofenyl)diamantanu
|
246 |
|
|
|a Preparation and Study of the Supramolecular Properties of 4,9-bis(4-aminophenyl)diamantane
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a diamantan
|
653 |
|
|
|a komplex hostitel-host
|
653 |
|
|
|a supramolekulární chemie
|
653 |
|
|
|a diamantane
|
653 |
|
|
|a host-guest chemistry
|
653 |
|
|
|a supramolecular chemistry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vícha, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42055
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|