Optimalizace postupu přípravy 2H-pyran-2-onu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gřešková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Prucková, Zdeňka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01224ntm a22003377u 4500
001 zp49720
041 |a cze 
100 1 |a Gřešková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace postupu přípravy 2H-pyran-2-onu 
246 |a Method Optimalization of 2H-pyran-2-one Synthesis 
260 |c 2018 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a furfurylalkohol 
653 |a oxidativní štěpení kruhu 
653 |a 2H-pyran 
653 |a 2H-pyran-2-on ABSTRACT 
653 |a furyl carbinol 
653 |a oxidative ring cleavage 
653 |a 2H-pyran 
653 |a 2H-pyran-2-one 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Prucková, Zdeňka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42053  |y Plný text v Digitální knihovně UTB