Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dostálová, Jolana (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 41 s. (65 847 znaků)

Cover

LEADER 01396ntm a22003617u 4500
001 zp49719
041 |a cze 
100 1 |a Dostálová, Jolana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí 
246 |a Using of Selected Hydrocolloids from Algae in The Production of Processed Cheese without Emulsifying Salts 
260 |c 2018 
300 |a 41 s. (65 847 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a karagenan 
653 |a agar 
653 |a alginát sodný 
653 |a dynamická oscilační reometrie 
653 |a processed cheese 
653 |a carrageenans 
653 |a agar 
653 |a sodium alginate 
653 |a dynamic oscillatory rheometry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42052  |y Plný text v Digitální knihovně UTB