|
|
|
|
LEADER |
01396ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49719 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dostálová, Jolana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
|
246 |
|
|
|a Using of Selected Hydrocolloids from Algae in The Production of Processed Cheese without Emulsifying Salts
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 41 s. (65 847 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a alginát sodný
|
653 |
|
|
|a dynamická oscilační reometrie
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a carrageenans
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a sodium alginate
|
653 |
|
|
|a dynamic oscillatory rheometry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42052
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|