Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dohnalová, Marie (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp49718
041 |a cze 
100 1 |a Dohnalová, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků 
246 |a Principles and Production Range of Durable Heat-Treated Meat Products 
260 |c 2018 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a trvanlivé výrobky 
653 |a tepelné opracování 
653 |a sušení 
653 |a uzení 
653 |a meat 
653 |a durable products 
653 |a heat processing 
653 |a drying 
653 |a smoking 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42051  |y Plný text v Digitální knihovně UTB