|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49718 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dohnalová, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Principles and Production Range of Durable Heat-Treated Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a trvanlivé výrobky
|
653 |
|
|
|a tepelné opracování
|
653 |
|
|
|a sušení
|
653 |
|
|
|a uzení
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a durable products
|
653 |
|
|
|a heat processing
|
653 |
|
|
|a drying
|
653 |
|
|
|a smoking
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42051
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|