Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Beneš, Štěpán (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2018
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description94 s. (102 863 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp49717
041 |a cze 
100 1 |a Beneš, Štěpán  |4 dis 
245 1 0 |a Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů 
246 |a Screening of Selected Bacteria Used in Dairy Industry to Degradation of Biogenic Amines 
260 |c 2018 
300 |a 94 s. (102 863 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a degradace 
653 |a bakterie využívané v mlékárenství 
653 |a HPLC 
653 |a biogenic amines 
653 |a degradation 
653 |a bacteria used in dairy 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42050  |y Plný text v Digitální knihovně UTB