Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bechná, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 46 s

Cover

LEADER 01260ntm a22003617u 4500
001 zp49716
041 |a cze 
100 1 |a Bechná, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství 
246 |a Disinfection, Disinsection and Deratization in the Food Industry 
260 |c 2018 
300 |a 46 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Dezinfekce 
653 |a dezinsekce 
653 |a deratizace 
653 |a insekticidy 
653 |a rodenticidy 
653 |a Disinfection 
653 |a disinsection 
653 |a deratization 
653 |a insectisides 
653 |a rodenticides 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42049  |y Plný text v Digitální knihovně UTB