|
|
|
|
LEADER |
01260ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49716 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bechná, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Disinfection, Disinsection and Deratization in the Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 46 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Dezinfekce
|
653 |
|
|
|a dezinsekce
|
653 |
|
|
|a deratizace
|
653 |
|
|
|a insekticidy
|
653 |
|
|
|a rodenticidy
|
653 |
|
|
|a Disinfection
|
653 |
|
|
|a disinsection
|
653 |
|
|
|a deratization
|
653 |
|
|
|a insectisides
|
653 |
|
|
|a rodenticides
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42049
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|