Význam fortifikace potravin vitaminem D

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tillerová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01227ntm a22003617u 4500
001 zp49693
041 |a cze 
100 1 |a Tillerová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Význam fortifikace potravin vitaminem D 
246 |a Importance of Vitamin D Food Fortification 
260 |c 2019 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin D 
653 |a cholekalciferol 
653 |a kalcitriol 
653 |a metabolismus 
653 |a fortifikace 
653 |a vitamin D 
653 |a cholecalciferol 
653 |a calcitriol 
653 |a metabolism 
653 |a fortification 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43811  |y Plný text v Digitální knihovně UTB