Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čeman, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01353ntm a22003857u 4500
001 zp49450
041 |a cze 
100 1 |a Čeman, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky 
246 |a The Use of Kluyveromyces Genus during Whey Fermentation 
260 |c 2018 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kvasinky 
653 |a syrovátka 
653 |a fermentace 
653 |a Kluyveromyces lactis 
653 |a Kluyveromyces marxianus 
653 |a laktóza 
653 |a yeasts 
653 |a whey 
653 |a fermentation 
653 |a Kluyveromyces lactis 
653 |a Kluyveromyces marxianus 
653 |a lactose 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41852  |y Plný text v Digitální knihovně UTB