Charakteristika, vlastnosti a využití kurkuminu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hanzlíková, Hana (Dissertant)
Other Authors Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description40 s. (42946 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp49449
041 |a cze 
100 1 |a Hanzlíková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika, vlastnosti a využití kurkuminu 
246 |a Characteristics, Properties and Utilization of Curcumin 
260 |c 2019 
300 |a 40 s. (42946 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kurkumin 
653 |a kurkuma 
653 |a Curcuma longa 
653 |a vlastnosti 
653 |a využití 
653 |a curcumin 
653 |a turmeric 
653 |a Curcuma longa 
653 |a properties 
653 |a utilization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43804  |y Plný text v Digitální knihovně UTB