|
|
|
|
LEADER |
01270ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp49449 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hanzlíková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika, vlastnosti a využití kurkuminu
|
246 |
|
|
|a Characteristics, Properties and Utilization of Curcumin
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 40 s. (42946 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kurkumin
|
653 |
|
|
|a kurkuma
|
653 |
|
|
|a Curcuma longa
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a využití
|
653 |
|
|
|a curcumin
|
653 |
|
|
|a turmeric
|
653 |
|
|
|a Curcuma longa
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a utilization
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43804
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|