Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimíčková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Staňková, Pavla (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 98 s. (132 962 znaků)

Cover

LEADER 01500ntm a22003857u 4500
001 zp49149
041 |a cze 
100 1 |a Šimíčková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zvýšení konkurenceschopnosti Kavárničky Ernestinka 
246 |a Project to Increase the Competitiveness of the Kavárnička Ernestinka 
260 |c 2019 
300 |a 98 s. (132 962 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a marketing, specializace Design management 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing, Specialization: Design Management 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a konkurence 
653 |a konkurenceschopnost 
653 |a strategická analýza 
653 |a SWOT analýza 
653 |a Benchmarking 
653 |a konkurenční výhoda 
653 |a competition 
653 |a competitiveness 
653 |a strategic analysis 
653 |a SWOT analysis 
653 |a Benchmarking 
653 |a competitive advantage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Staňková, Pavla  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45820  |y Plný text v Digitální knihovně UTB