|
|
|
|
LEADER |
01701ntm a22004937u 4500 |
001 |
zp49116 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vojkůvková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu
|
246 |
|
|
|a Competitiveness Increasing Project of Chosen Bakery in Zlín Market
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 111 s. (138 136 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a konkurenceschopnost
|
653 |
|
|
|a konkurenční boj
|
653 |
|
|
|a analýza konkurence
|
653 |
|
|
|a strategie
|
653 |
|
|
|a pekárna
|
653 |
|
|
|a marketingový výzkum
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a BCG matice
|
653 |
|
|
|a PESTLE analýza
|
653 |
|
|
|a GE matice
|
653 |
|
|
|a kvadrantová analýza
|
653 |
|
|
|a competitiveness
|
653 |
|
|
|a competing
|
653 |
|
|
|a competition analysis
|
653 |
|
|
|a strategy
|
653 |
|
|
|a bakery
|
653 |
|
|
|a marketing research
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
653 |
|
|
|a BCG analysis
|
653 |
|
|
|a PESTLE analysis
|
653 |
|
|
|a GE analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramoliš, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43660
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|