Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojkůvková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kramoliš, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 111 s. (138 136 znaků)

Cover

LEADER 01701ntm a22004937u 4500
001 zp49116
041 |a cze 
100 1 |a Vojkůvková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu 
246 |a Competitiveness Increasing Project of Chosen Bakery in Zlín Market 
260 |c 2018 
300 |a 111 s. (138 136 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a marketing 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a konkurenceschopnost 
653 |a konkurenční boj 
653 |a analýza konkurence 
653 |a strategie 
653 |a pekárna 
653 |a marketingový výzkum 
653 |a SWOT analýza 
653 |a BCG matice 
653 |a PESTLE analýza 
653 |a GE matice 
653 |a kvadrantová analýza 
653 |a competitiveness 
653 |a competing 
653 |a competition analysis 
653 |a strategy 
653 |a bakery 
653 |a marketing research 
653 |a SWOT analysis 
653 |a BCG analysis 
653 |a PESTLE analysis 
653 |a GE analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramoliš, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43660  |y Plný text v Digitální knihovně UTB