|
|
|
|
LEADER |
02169ntm a22006977u 4500 |
001 |
zp48136 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mošťková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce surovin rostlinného původu a její ekologické a hospodářské dopady
|
246 |
|
|
|a Raw Material Production of Plant Origin and its Ecological and Economic Impacts
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 67 s. (72 397znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rostlinné suroviny
|
653 |
|
|
|a zemědělství
|
653 |
|
|
|a plodiny
|
653 |
|
|
|a rostliny
|
653 |
|
|
|a rostlinné potraviny
|
653 |
|
|
|a biopaliva
|
653 |
|
|
|a obiloviny
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a cukr a rostlinná sladidla
|
653 |
|
|
|a olejniny
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a čaje
|
653 |
|
|
|a káva
|
653 |
|
|
|a kakao
|
653 |
|
|
|a rostlinné textilie
|
653 |
|
|
|a průmyslové plodiny
|
653 |
|
|
|a plant raw materials
|
653 |
|
|
|a agriculture
|
653 |
|
|
|a crops
|
653 |
|
|
|a plants
|
653 |
|
|
|a plant food
|
653 |
|
|
|a biofuels
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a sugar and plant sweeteners
|
653 |
|
|
|a oilseeds
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a vegetable
|
653 |
|
|
|a potatoes
|
653 |
|
|
|a mushrooms
|
653 |
|
|
|a teas
|
653 |
|
|
|a coffee
|
653 |
|
|
|a cocoa
|
653 |
|
|
|a plant textiles
|
653 |
|
|
|a industrial crops
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42995
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|