|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp48135 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mošťková, Jitka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady
|
| 246 |
|
|
|a Raw Material Production of Animal Origin and its Ecological and Economic Impacts
|
| 260 |
|
|
|c 2018
|
| 300 |
|
|
|a 53 s. (52 615 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a maso
|
| 653 |
|
|
|a výroba
|
| 653 |
|
|
|a složení masa
|
| 653 |
|
|
|a druhy masa
|
| 653 |
|
|
|a spotřeba masa
|
| 653 |
|
|
|a atmosféra
|
| 653 |
|
|
|a půda
|
| 653 |
|
|
|a voda
|
| 653 |
|
|
|a negativní dopady
|
| 653 |
|
|
|a znečišťování
|
| 653 |
|
|
|a udržitelnost
|
| 653 |
|
|
|a meat
|
| 653 |
|
|
|a meat production
|
| 653 |
|
|
|a meat composition
|
| 653 |
|
|
|a meat consumption
|
| 653 |
|
|
|a meat consumption
|
| 653 |
|
|
|a atmosphere
|
| 653 |
|
|
|a soil
|
| 653 |
|
|
|a water
|
| 653 |
|
|
|a negative impacts
|
| 653 |
|
|
|a pollution
|
| 653 |
|
|
|a sustainability
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42994
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|