Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mošťková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 53 s. (52 615 znaků).

Cover

LEADER 01744ntm a22005057u 4500
001 zp48135
041 |a cze 
100 1 |a Mošťková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady 
246 |a Raw Material Production of Animal Origin and its Ecological and Economic Impacts 
260 |c 2018 
300 |a 53 s. (52 615 znaků). 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a výroba 
653 |a složení masa 
653 |a druhy masa 
653 |a spotřeba masa 
653 |a atmosféra 
653 |a půda 
653 |a voda 
653 |a negativní dopady 
653 |a znečišťování 
653 |a udržitelnost 
653 |a meat 
653 |a meat production 
653 |a meat composition 
653 |a meat consumption 
653 |a meat consumption 
653 |a atmosphere 
653 |a soil 
653 |a water 
653 |a negative impacts 
653 |a pollution 
653 |a sustainability 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42994  |y Plný text v Digitální knihovně UTB