|
|
|
|
LEADER |
01187ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp48093 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Plánková, Debora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stravování v období novověku
|
246 |
|
|
|a Eating in the Modern Age
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a novověk
|
653 |
|
|
|a stravování
|
653 |
|
|
|a pokrmy
|
653 |
|
|
|a historie
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a modern age
|
653 |
|
|
|a eating
|
653 |
|
|
|a dishes
|
653 |
|
|
|a history
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45793
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|