Stravování v období novověku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plánková, Debora (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01187ntm a22003617u 4500
001 zp48093
041 |a cze 
100 1 |a Plánková, Debora  |4 dis 
245 1 0 |a Stravování v období novověku 
246 |a Eating in the Modern Age 
260 |c 2019 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a novověk 
653 |a stravování 
653 |a pokrmy 
653 |a historie 
653 |a gastronomie 
653 |a modern age 
653 |a eating 
653 |a dishes 
653 |a history 
653 |a gastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45793  |y Plný text v Digitální knihovně UTB