Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kratochvil, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Vargová, Slavomíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 66 s. (70 000 znaků)

Cover

LEADER 01281ntm a22003377u 4500
001 zp48036
041 |a cze 
100 1 |a Kratochvil, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků 
246 |a Risk Assessment for the Production of Chocolate and Chocolate Products 
260 |c 2018 
300 |a 66 s. (70 000 znaků) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Rizika 
653 |a analýza rizik 
653 |a HACCP 
653 |a výroba čokolády 
653 |a Risks 
653 |a risk analysis 
653 |a HACCP 
653 |a making chocolate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vargová, Slavomíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42910  |y Plný text v Digitální knihovně UTB