Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Vargová, Slavomíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 102 848 znaků, 77 stran

Cover

LEADER 01276ntm a22003137u 4500
001 zp48005
041 |a cze 
100 1 |a Bartošková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku 
246 |a Management System According to Hazard Analysis Critical Points in the Apprentice School Center 
260 |c 2018 
300 |a 102 848 znaků, 77 stran 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a kritické kontrolní body 
653 |a potravinářská výroba 
653 |a HACCP 
653 |a Critical Control Points 
653 |a Food Production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vargová, Slavomíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42882  |y Plný text v Digitální knihovně UTB