|
|
|
|
LEADER |
01276ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp48005 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartošková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
|
246 |
|
|
|a Management System According to Hazard Analysis Critical Points in the Apprentice School Center
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 102 848 znaků, 77 stran
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a kritické kontrolní body
|
653 |
|
|
|a potravinářská výroba
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a Critical Control Points
|
653 |
|
|
|a Food Production
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vargová, Slavomíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42882
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|