LEADER 02489ntm a22008297u 4500
001 zp47475
041 |a cze 
100 1 |a Vojáčková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Budování brandu v gastronomii: FitFoodie Restaurant 
246 |a Building the Gastronomic Brand: FitFoodie Restaurant 
260 |c 2017 
300 |a 97 s. (181 648 znaků) 
500 |a Studijní obor: Marketingové komunikace 
500 |a Studijní obor: Marketing Communications 
500 |a Ústav: Ústav marketingových komunikací 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications 
506 |a Bez omezení 
653 |a firemní identita 
653 |a firemní design 
653 |a firemní komunikace 
653 |a firemní kultura 
653 |a firemní produkt 
653 |a osobnost firmy 
653 |a image 
653 |a brand building 
653 |a značka 
653 |a love brand 
653 |a mise 
653 |a vize a poslání 
653 |a design manuál 
653 |a logotyp 
653 |a ochranná známka 
653 |a symbol 
653 |a marketingové komunikace 
653 |a komunikační mix 
653 |a word-of-mouth 
653 |a sociální sítě 
653 |a event marketing 
653 |a dotazník 
653 |a SWOT analýza 
653 |a gastrono-mie 
653 |a fit food 
653 |a corporate identity 
653 |a corporate design 
653 |a corporate communications 
653 |a corporate culture 
653 |a corpo-rate product 
653 |a image 
653 |a brand building 
653 |a brand 
653 |a love brand 
653 |a mission 
653 |a vision 
653 |a design manual 
653 |a logo 
653 |a trademark 
653 |a symbol 
653 |a marketing communication 
653 |a communication mix 
653 |a word-of-mouth 
653 |a social media 
653 |a event marketing 
653 |a questionnaire 
653 |a SWOT analysis 
653 |a gastronomy 
653 |a fit food 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Jurášková, Olga  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41337  |y Plný text v Digitální knihovně UTB