Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemek, Jan (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 62 s. (94 421)

Cover

LEADER 01523ntm a22003857u 4500
001 zp47279
041 |a cze 
100 1 |a Zemek, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Průmyslové zpracování hrabavé drůbeže z hlediska tvorby a nakládání s odpady 
246 |a Industrial Processing of Gallinaceous Poultry in Terms of Production and Waste Management 
260 |c 2017 
300 |a 62 s. (94 421) 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a hrabavá drůbež 
653 |a vejce 
653 |a obalové materiály 
653 |a průmyslové zpracování drůbeže 
653 |a odpad 
653 |a využití odpadu 
653 |a gallinaceous poultry 
653 |a eggs 
653 |a packaging materials 
653 |a industrial processing of poultry 
653 |a waste 
653 |a waste utilization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41196  |y Plný text v Digitální knihovně UTB