|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp47269 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Leopoldová, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele
|
246 |
|
|
|a Production and Consumption of Organic Food in Terms of Added-Value for Consumer
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 49 s. (66 744)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a produkce
|
653 |
|
|
|a spotřeba
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a biopotravina
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a consumption
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a organic food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/41186
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|