|
|
|
|
LEADER |
01403ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46753 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondroušková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Antioxidants and Antioxidant Activity in Cereal Mixtures with Edible Flowers
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 69 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a netradiční cereálie
|
653 |
|
|
|a müsli
|
653 |
|
|
|a jedlé květy
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a non-traditional cereals
|
653 |
|
|
|a muesli
|
653 |
|
|
|a edible flowers
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42793
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|