Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondroušková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 69 s

Cover

LEADER 01403ntm a22003617u 4500
001 zp46753
041 |a cze 
100 1 |a Ondroušková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy 
246 |a Determination of Selected Antioxidants and Antioxidant Activity in Cereal Mixtures with Edible Flowers 
260 |c 2018 
300 |a 69 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční cereálie 
653 |a müsli 
653 |a jedlé květy 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a non-traditional cereals 
653 |a muesli 
653 |a edible flowers 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42793  |y Plný text v Digitální knihovně UTB