Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šťastná, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 64 s. (86 312 znaků).

Cover

LEADER 01350ntm a22003617u 4500
001 zp46752
041 |a cze 
100 1 |a Šťastná, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů 
246 |a Nutrition Composition of Cereal Mixtures with Edible Flowers 
260 |c 2017 
300 |a 64 s. (86 312 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a müsli 
653 |a cereální směsi 
653 |a netradiční obiloviny 
653 |a jedlé květy 
653 |a vločky 
653 |a muesli 
653 |a cereal mixtures 
653 |a non-traditional cereals 
653 |a edible flowers 
653 |a flakes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40830  |y Plný text v Digitální knihovně UTB