|
|
|
|
LEADER |
01350ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46752 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šťastná, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
|
246 |
|
|
|a Nutrition Composition of Cereal Mixtures with Edible Flowers
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 64 s. (86 312 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a müsli
|
653 |
|
|
|a cereální směsi
|
653 |
|
|
|a netradiční obiloviny
|
653 |
|
|
|a jedlé květy
|
653 |
|
|
|a vločky
|
653 |
|
|
|a muesli
|
653 |
|
|
|a cereal mixtures
|
653 |
|
|
|a non-traditional cereals
|
653 |
|
|
|a edible flowers
|
653 |
|
|
|a flakes
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40830
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|