|
|
|
|
LEADER |
01393ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp46475 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zatloukal, Filip
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Syntéza pyrollo[2,3-d]pyrimidinů s adamantanovým skeletem
|
246 |
|
|
|a The Synthesis of Pyrrolo[2,3-d]pyrimidines Bearing Adamantane Moiety
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 79 s. (94 919 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a adamantan
|
653 |
|
|
|a pyrrolo[2
|
653 |
|
|
|a 3-d]pyrimidin
|
653 |
|
|
|a organická syntéza
|
653 |
|
|
|a strukturní analýza
|
653 |
|
|
|a biologická aktivita
|
653 |
|
|
|a adamantane
|
653 |
|
|
|a pyrrolo[2
|
653 |
|
|
|a 3-d]pyrimidine
|
653 |
|
|
|a organic synthesis
|
653 |
|
|
|a structural analysis
|
653 |
|
|
|a biological activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40653
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|