Multibakteriocinogenní kmeny Escherichia coli

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pospíšilová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
PCR
Physical Description: 77 s. (120 522 znaků)

Cover

LEADER 01245ntm a22003617u 4500
001 zp46454
041 |a cze 
100 1 |a Pospíšilová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Multibakteriocinogenní kmeny Escherichia coli 
246 |a Multibacteriocinogenic Strains of <em>Escherichia coli</em> 
260 |c 2017 
300 |a 77 s. (120 522 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Escherichia coli 
653 |a bakteriociny 
653 |a multiprodukce 
653 |a PCR 
653 |a bioinformatika 
653 |a Escherichia coli 
653 |a bacteriocins 
653 |a multiproduction 
653 |a PCR 
653 |a bioinformatics 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40645  |y Plný text v Digitální knihovně UTB