|
|
|
|
LEADER |
01245ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46454 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pospíšilová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Multibakteriocinogenní kmeny Escherichia coli
|
246 |
|
|
|a Multibacteriocinogenic Strains of <em>Escherichia coli</em>
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 77 s. (120 522 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a multiprodukce
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a bioinformatika
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a bacteriocins
|
653 |
|
|
|a multiproduction
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a bioinformatics
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40645
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|