Stanovení antokyanových barviv v technologicky zpracovaných rostlinných matricích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sczeponiaková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 75 s

Cover

LEADER 01414ntm a22004337u 4500
001 zp46437
041 |a cze 
100 1 |a Sczeponiaková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení antokyanových barviv v technologicky zpracovaných rostlinných matricích 
246 |a Determination of Anthocyanins in Processed Plant Materials 
260 |c 2017 
300 |a 75 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a obiloviny 
653 |a flavonoidy 
653 |a antokyany 
653 |a tepelná úprava 
653 |a lyofilizace 
653 |a spektrofotometrie 
653 |a HPLC 
653 |a fruit 
653 |a cereals 
653 |a flavonoids 
653 |a anthocyanins 
653 |a heat adjustment 
653 |a lyophilization 
653 |a spectrophotometry 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40634  |y Plný text v Digitální knihovně UTB