|
|
|
|
LEADER |
01416ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp46436 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kovaříková, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průběh fermentace mladiny z pohledu čerpání zkvasitelných cukrů kvasničnou kulturou
|
246 |
|
|
|a The Wort Fermentation from the Perspective of Fermentable Saccharides Utilisation by the Yeast Culture
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mladina
|
653 |
|
|
|a zkvasitelné cukry
|
653 |
|
|
|a pivovarské kvasinky
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a maltóza
|
653 |
|
|
|a glukóza
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
653 |
|
|
|a wort
|
653 |
|
|
|a fermentable carbohydrates
|
653 |
|
|
|a brewer's yeast
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a maltose
|
653 |
|
|
|a glucose
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40633
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|