Průběh fermentace mladiny z pohledu čerpání zkvasitelných cukrů kvasničnou kulturou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovaříková, Dagmar (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01416ntm a22004097u 4500
001 zp46436
041 |a cze 
100 1 |a Kovaříková, Dagmar  |4 dis 
245 1 0 |a Průběh fermentace mladiny z pohledu čerpání zkvasitelných cukrů kvasničnou kulturou 
246 |a The Wort Fermentation from the Perspective of Fermentable Saccharides Utilisation by the Yeast Culture 
260 |c 2017 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mladina 
653 |a zkvasitelné cukry 
653 |a pivovarské kvasinky 
653 |a fermentace 
653 |a maltóza 
653 |a glukóza 
653 |a HPLC-RI 
653 |a wort 
653 |a fermentable carbohydrates 
653 |a brewer's yeast 
653 |a fermentation 
653 |a maltose 
653 |a glucose 
653 |a HPLC-RI 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40633  |y Plný text v Digitální knihovně UTB