Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švihelová, Romana (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 40 s.

Cover

LEADER 01278ntm a22003617u 4500
001 zp46432
041 |a cze 
100 1 |a Švihelová, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum 
246 |a Food and Health Importance of the Mushroom Ganoderma Lucidum 
260 |c 2017 
300 |a 40 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a houby 
653 |a lesklokorka 
653 |a protirakovinné 
653 |a antimikrobiální 
653 |a Ganoderma 
653 |a fungi 
653 |a Reishi mushroom 
653 |a anticancer 
653 |a antimicrobial 
653 |a Ganoderma 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40632  |y Plný text v Digitální knihovně UTB