Screening jedlých olejů fluorescenční spektroskopií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fuksová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01147ntm a22003137u 4500
001 zp46412
041 |a cze 
100 1 |a Fuksová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Screening jedlých olejů fluorescenční spektroskopií 
246 |a Screening Edible Oils by Fluorescence Spectroscopy 
260 |c 2017 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rostlinné oleje 
653 |a spektrofluorometrie 
653 |a UV/VIS spektrometrie 
653 |a vegetable oils 
653 |a spectrofluorometry 
653 |a UV/VIS spectrometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40626  |y Plný text v Digitální knihovně UTB