Stanovení laktózy v mléku metodou Ramanovy spektroskopie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bělicová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01234ntm a22003617u 4500
001 zp46409
041 |a cze 
100 1 |a Bělicová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení laktózy v mléku metodou Ramanovy spektroskopie 
246 |a Determination of Lactose in Milk by Raman Spectroscopy 
260 |c 2017 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a laktóza 
653 |a mléko 
653 |a Ramanova spektroskopie 
653 |a vibrační spektroskopie 
653 |a HPLC 
653 |a lactose 
653 |a milk 
653 |a Raman spectroscopy 
653 |a vibrational spectroscopy 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40623  |y Plný text v Digitální knihovně UTB