Distribuce sloučenin cínu v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škrabalová, Stanislava (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
tin
Physical Description: 16 071

Cover

LEADER 01300ntm a22003857u 4500
001 zp46395
041 |a cze 
100 1 |a Škrabalová, Stanislava  |4 dis 
245 1 0 |a Distribuce sloučenin cínu v potravinách 
246 |a Distribution of Tin Compounds in Food 
260 |c 2018 
300 |a 16 071 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cín 
653 |a sloučeniny cínu 
653 |a konzervované potraviny 
653 |a ICPMS 
653 |a molekulová absorpční spektrometrie 
653 |a toxicita cínu 
653 |a tin 
653 |a tin compounds 
653 |a canned food 
653 |a ICPMS 
653 |a molecular absorption spektrometry 
653 |a toxicity of tin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42762  |y Plný text v Digitální knihovně UTB