Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mácová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 47 stran(63601znaků)

Cover

LEADER 01367ntm a22003617u 4500
001 zp46394
041 |a cze 
100 1 |a Mácová, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství 
246 |a New Trends in Packaging Materials for Application in Food Technology 
260 |c 2017 
300 |a 47 stran(63601znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Obalový materiál 
653 |a aktivní obaly 
653 |a inteligentní obaly 
653 |a obalové technologie 
653 |a ochrana potravin 
653 |a Packaging material 
653 |a active packaging 
653 |a intelligent packaging 
653 |a packaging technologies 
653 |a food preservation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40615  |y Plný text v Digitální knihovně UTB