|
|
|
|
LEADER |
01367ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46394 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mácová, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství
|
246 |
|
|
|a New Trends in Packaging Materials for Application in Food Technology
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 47 stran(63601znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Obalový materiál
|
653 |
|
|
|a aktivní obaly
|
653 |
|
|
|a inteligentní obaly
|
653 |
|
|
|a obalové technologie
|
653 |
|
|
|a ochrana potravin
|
653 |
|
|
|a Packaging material
|
653 |
|
|
|a active packaging
|
653 |
|
|
|a intelligent packaging
|
653 |
|
|
|a packaging technologies
|
653 |
|
|
|a food preservation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40615
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|