Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sokolová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 39 s. (57 768 znaků)

Cover

LEADER 01383ntm a22003617u 4500
001 zp46393
041 |a cze 
100 1 |a Sokolová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů 
246 |a Application of Non-cultivation Methods to Investigate Microflora of Fermented Foods and Beverages 
260 |c 2017 
300 |a 39 s. (57 768 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potraviny 
653 |a fermentované potraviny 
653 |a fermentace 
653 |a kultivační metody 
653 |a non-kultivační metody 
653 |a food 
653 |a fermented food 
653 |a fermentation 
653 |a culivated methods 
653 |a non-cultivated methods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40614  |y Plný text v Digitální knihovně UTB