|
|
|
|
LEADER |
01383ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46393 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sokolová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
|
246 |
|
|
|a Application of Non-cultivation Methods to Investigate Microflora of Fermented Foods and Beverages
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 39 s. (57 768 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a fermentované potraviny
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a kultivační metody
|
653 |
|
|
|a non-kultivační metody
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a fermented food
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a culivated methods
|
653 |
|
|
|a non-cultivated methods
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40614
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|