Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strašák, Jan (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01369ntm a22003857u 4500
001 zp46391
041 |a cze 
100 1 |a Strašák, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování 
246 |a Quality Changes of Long Shelf Life Foods during One-Year Storage 
260 |c 2017 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a trvanlivá potravina 
653 |a skladovací pokus 
653 |a bojové dávky potravin 
653 |a krizové stavy 
653 |a krizová dávka potravin 
653 |a jakost potravin 
653 |a durable food 
653 |a storage experiment 
653 |a combat food rations 
653 |a crisis state 
653 |a crisis food supply 
653 |a food quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40613  |y Plný text v Digitální knihovně UTB