Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lukaszczyková, Karla (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 60 s. (11 604 znaků)

Cover

LEADER 01545ntm a22004337u 4500
001 zp46382
041 |a cze 
100 1 |a Lukaszczyková, Karla  |4 dis 
245 1 0 |a Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů 
246 |a Tropical and Subtropical Fruit Suitable for Juice Production 
260 |c 2018 
300 |a 60 s. (11 604 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a nealkoholický nápoj 
653 |a zpracování ovoce 
653 |a ovocná šťáva 
653 |a ovocný koncentrát 
653 |a ovocný nektar 
653 |a sortiment ovocný šťáv 
653 |a obchodní řetězce 
653 |a Fruit 
653 |a non.alcoholic beverage 
653 |a fruit processing 
653 |a fruit juice 
653 |a fruit concentrate 
653 |a fruit nectar 
653 |a assortment of fruit juices 
653 |a retail chains 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42761  |y Plný text v Digitální knihovně UTB