Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Slintáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description80 s. (91 596 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp46378
041 |a cze 
100 1 |a Slintáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka 
246 |a Manufacturing of Pasta Filata Cheeses from Different Kinds of Milk 
260 |c 2017 
300 |a 80 s. (91 596 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kozí mléko 
653 |a kravské mléko 
653 |a kozí sýry 
653 |a Mozzarella 
653 |a sýry pasta filata 
653 |a goat's milk 
653 |a cow's milk 
653 |a goat's cheeses 
653 |a Mozzarella 
653 |a pasta-filata cheeses 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40609  |y Plný text v Digitální knihovně UTB