|
|
|
|
LEADER |
01486ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp46371 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žalková, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u <em>Lactobacillus curvatus</em> v podmínkách <em>in vitro</em> a v mléce
|
246 |
|
|
|a The Influence of the Protective Culture on Selected Biogenic Amines Production by <em>Lactobacillus curvatus in vitro</em> and in Milk
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 65 s. (87 981 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a protektivní kultury
|
653 |
|
|
|a nisin
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a bacteriocin
|
653 |
|
|
|a protective culture
|
653 |
|
|
|a nisin
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40604
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|