|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp46371 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Žalková, Adéla
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u <em>Lactobacillus curvatus</em> v podmínkách <em>in vitro</em> a v mléce
|
| 246 |
|
|
|a The Influence of the Protective Culture on Selected Biogenic Amines Production by <em>Lactobacillus curvatus in vitro</em> and in Milk
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 65 s. (87 981 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
| 653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
| 653 |
|
|
|a bakteriociny
|
| 653 |
|
|
|a protektivní kultury
|
| 653 |
|
|
|a nisin
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amines
|
| 653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
| 653 |
|
|
|a bacteriocin
|
| 653 |
|
|
|a protective culture
|
| 653 |
|
|
|a nisin
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40604
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|