|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp46363 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Paterová, Nela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
|
| 246 |
|
|
|a The Possibilities of Utilization of Bulk Quantities of Canned Food for Catering of Populations in Crisis Situations
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 73 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a krizový stav
|
| 653 |
|
|
|a IZS
|
| 653 |
|
|
|a Integrovaný záchranný systém
|
| 653 |
|
|
|a stravování obyvatelstva
|
| 653 |
|
|
|a velkoobjemové balení potravin
|
| 653 |
|
|
|a hodnocení stravy
|
| 653 |
|
|
|a state of emergency
|
| 653 |
|
|
|a IRS
|
| 653 |
|
|
|a Integrated Rescue System
|
| 653 |
|
|
|a catering of population
|
| 653 |
|
|
|a bulk food
|
| 653 |
|
|
|a evaluation of nourishment
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40601
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|