Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kostková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01327ntm a22003617u 4500
001 zp46356
041 |a cze 
100 1 |a Kostková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza 
246 |a Preparation of Gluten-Free Muesli Mixture with Edible Flowers and Nutritional Analysis 
260 |c 2017 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a müsli 
653 |a bezlepková potravina 
653 |a bezlepkové cereálie 
653 |a jedlé květy 
653 |a nutriční analýza 
653 |a muesli 
653 |a gluten-free food 
653 |a gluten-free cereals 
653 |a edible flowers 
653 |a nutritional analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40595  |y Plný text v Digitální knihovně UTB