|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp46349 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hýžová, Jarmila
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Addition of Monosodium Glutamate to Sensory Properties Cooked Meat Product
|
| 260 |
|
|
|c 2018
|
| 300 |
|
|
|a 72 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a glutaman sodný
|
| 653 |
|
|
|a umami
|
| 653 |
|
|
|a senzorické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a chuť
|
| 653 |
|
|
|a barva
|
| 653 |
|
|
|a vůně
|
| 653 |
|
|
|a celkový dojem
|
| 653 |
|
|
|a konzistence
|
| 653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a soudržnost
|
| 653 |
|
|
|a Monosodium glutamate
|
| 653 |
|
|
|a umami taste
|
| 653 |
|
|
|a sensory properties
|
| 653 |
|
|
|a taste
|
| 653 |
|
|
|a colour
|
| 653 |
|
|
|a smell
|
| 653 |
|
|
|a overall impression
|
| 653 |
|
|
|a consistency
|
| 653 |
|
|
|a textural properties
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 653 |
|
|
|a cohesiveness
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42758
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|