Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hýžová, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01639ntm a22005057u 4500
001 zp46349
041 |a cze 
100 1 |a Hýžová, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků 
246 |a Effect of Addition of Monosodium Glutamate to Sensory Properties Cooked Meat Product 
260 |c 2018 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a glutaman sodný 
653 |a umami 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a chuť 
653 |a barva 
653 |a vůně 
653 |a celkový dojem 
653 |a konzistence 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a soudržnost 
653 |a Monosodium glutamate 
653 |a umami taste 
653 |a sensory properties 
653 |a taste 
653 |a colour 
653 |a smell 
653 |a overall impression 
653 |a consistency 
653 |a textural properties 
653 |a hardness 
653 |a cohesiveness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42758  |y Plný text v Digitální knihovně UTB