|
|
|
|
LEADER |
01246ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46347 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kopecká, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
|
246 |
|
|
|a Influence of Roasting Intensity on Speciality Coffee Flavour Profile
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 107 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Panama
|
653 |
|
|
|a Etiopie
|
653 |
|
|
|a výběrová káva
|
653 |
|
|
|a pražení
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a Panama
|
653 |
|
|
|a Ethiopia
|
653 |
|
|
|a speciality coffee
|
653 |
|
|
|a roasting
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40591
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|